Bekijk snel wat er op welk moment in jouw provincie gebeurt!

Theatervoorstelling Fractie van Seconde

Lydia Siderius 21-03-2024 174 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-06-2024 om 19:45

Einde

22-06-2024 om 22:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het HersenStrijd fonds van de Universiteit Maastricht presenteert de theatervoorstelling ‘Fractie van een second'. Het fonds is erin geslaagd de theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’ naar Nederland te halen en heeft hiermee de primeur.

Theatervoorstelling Fractie van Seconde op 22 Juni 2024

Het HersenStrijd fonds van de Universiteit Maastricht presenteert de theatervoorstelling ‘Fractie van een second'. Het fonds is erin geslaagd de theatervoorstelling ‘Fractie van een Seconde’ naar Nederland te halen en heeft hiermee de primeur. Iedereen is welkom op zaterdagavond 22 juni 2024 - aanvang 20.00 uur - in het Openluchttheater in Valkenburg. De entree is gratis. De voorstelling is een voortzetting van de activiteiten in het kader van de Dag van de Fietshelm 2024. 

Deze voorstelling van Michael Ghysels en Stef Vanlee uit Antwerpen maakt ons op originele en pakkende wijze bewuster van de risico’s van het alledaagse verkeer. De voorstelling staat onder leiding van de bekende regisseurs van het Vlaamse theatergezelschap Kommil Foo. ‘Fractie van een seconde’ is een pure theatervoorstelling die je laat voelen, lachen, huilen, begrijpen, leren, herkennen en bovenal te erkennen. Iedereen die dagelijks het verkeer trotseert en denkt dat het hem of haar niet kan overkomen, moet deze voorstelling zien. Houd de website www.hersenstrijd.org goed in de gaten om u tijdig aan te melden voor deze mooie en pakkende voorstelling.  Meer informatie over de voorstelling: www.fractievaneenseconde.be of www.hersenstrijd.org

Cookie-instellingen