Dag van de Fietshelm10 april 2024 is de derde editie van de Dag van de Fietshelm. Een dag die in het leven geroepen is om aandacht te vragen voor het belang van het dragen van een fietshelm. Artsen, organisaties en stichtingen hebben de handen ineen geslagen om ook op de overige dagen het fietshelmgebruik te stimuleren.

Medewerkers van MCL kunnen op de Dag van de Fietshelm een fietshelm met korting kopen

Despina Charalabidis 10-04-2024 64 keer bekeken 0 reacties

In het MCL kunnen medewerkers op de Dag van de Fietshelm met korting een fietshelm kopen. Hiervoor hebben we een stand ingericht in de winkelstraat van het MCL.

In het MCL kunnen medewerkers op de Dag van de Fietshelm met korting een fietshelm kopen. Hiervoor hebben we een stand ingericht in de winkelstraat van het MCL. Vanochtend hebben we hiervoor speciale kortingsbonnen van Jan Terpstra Cycling World Leeuwarden bij de fietsenstalling uitgedeeld. Op deze manier moedigen wij iedereen, maar in het bijzonder onze medewerkers, aan om een fietshelm te gaan dragen. Daarnaast delen we vandaag op de valreep ook nog kinderfietshelmen uit aan kinderen die op onze spoedeisende hulp terecht komen.

0  reacties

Cookie-instellingen